HARMONY PASADENA rusztikus csempe

A fürdőszobacsempe örök klasszikus, amely mindig is egy fontos szerepet játszott a lakberendezésben. A metró csempe különösen népszerű stíluselem, amely az angol metróállomások falainak ragasztott csempéin alapul. Azóta számos stílusváltozatban találkozhatunk vele, köztük a rusztikus metró csempével is.

A rusztikus metro csempe egy kézműves jellegű, természetes hatást keltő felülettel rendelkezik. Az ilyen típusú csempéknek általában hullámzó felületeik és ezzel harmonikusan egyensúlyozott színeik vannak. A design legelterjedtebben kicsi 7.5x30 cm-es méreten kapható, ami az alkalmazás során többféle elrendezést tesz lehetővé.

A HARMONY PASADENA rusztikus csempe kiváló minőségű, melynek felhasználása a lakberendezők és belsőépítészek körében nagyon nagy népszerűségnek örvend. Elegáns és tiszta megjelenése a profi ipari gyártás következménye.

A váltzatos színvilág megnehezíti a választást, de bármelyik csodás szín mellett döntesz biztos lehetsz benne, hogy nem csak esztétikumot, kiválló minőséget is kapsz.